Online shoppe event

Online shoppe event – hvordan gik det?

Jeg samler åbenbart på anderledes shoppeoplevelser, for i denne uge har jeg haft endnu én.

Billede af justynafaliszek fra Pixabay

Det var et live online shoppe event. Det var hos Bahne, der afholdt dette event på Instagram. Jeg er imponeret hvor mange butikker har set muligheder (desværre nok også nødvendigheder i denne tid) i at tilbyde anderledes shoppemuligheder.

Eventet hos Bahne er ikke mit første. Jeg startede faktisk hos én af de lokale tøjbutikker i Dragør. Dette var via Facebook. Det hos Bahne var på Instagram. Nogen forskel? Næ, egentlig ikke

Konceptet og fremgangsmåden

Ja, i bund og grund vil butikkerne gerne sælge noget tøj. Det er jo det de lever af så selvfølgelig. Når nu en lille butik som fx. oftest de lokale, ikke har webshops så skal der jo alternative løsninger til. Mange butikker har haft “Take-Away”. Så har jeg kunne købe det jeg så på Instagram eller i gadevinduet, betale typisk med MobilPay og så hente det i butikken. (Nogle butikker har endda haft gratis levering i nærmiljøet).

Vejen til Birkin

Fordelen ved disse live events fremfor bare at shoppe online er:

 • Du kan handle lokalt. Jeg har virkelig forsøgt at handle lokalt i denne tid. Synes det har været mere vigtigere end tidligere, hvis jeg gerne vil have nogle butikker i den by jeg bor i.
 • Tøjet vises oftest frem, på en af de ansatte. Fordelen er at de ikke nødvendigvis har modelstørrelser. Dvs. man kan se hvordan det falder i andre størrelser end str. 34.

Bahne eventet denne uge, var der dog lidt for meget lagersalg over. For det første så ventede de på at de enkelte items var væk, så det var et ret så langt event. Men wow der blevet solgt noget tøj. Jeg tror der er var nogle der kunne blive lidt overrasket over regningen bag efter.

Det var en sjov oplevelse og kreativ måde for butikken at komme af med udsalgsvarene på.

I sommers var jeg til et event hos Proems Parades, hvos vi kun var ganske få. Her kan du læse om denne anderledes shoppe oplevelse.

Hvad jeg købte? Ingenting. Jeg betragtede det mere som en sjov event, men lod mig ikke friste. Jeg har reelt ikke brug for noget tøj for tiden, og da slet ikke vintertøj. Jeg vil hellere vente til jeg snart kan komme i nogle butikker igen.

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

4 Comments

 1. 28. februar 2021 / 15:10

  Ja, så fint når butikker og firmaer tænker kreativt og laver takeaway med deres produkter. De tøjbutikker har vi også et par stykker af her i Odense

  Vi støtter gerne lokalt og butikker der har svære åbne vilkår hvor vi kan – og dropper feks at købe planter til terrassen i Bilka, men venter pænt på at Bauhaus eller Plantorama åbner

  Kh
  Louise

  • Annette
   Forfatter
   2. marts 2021 / 18:55

   Ja, tænker også virkelig over det lokale aspekt i denne tid.
   /Annette

 2. 28. februar 2021 / 15:42

  Shoppe tøj online, er heller ikke specielt fristende her. Madvarer, garn og elektronik er noget andet – og okay at få leveret ved døren. Som dig har jeg også luret, stået imod og venter til udsalg og menneskemylder er overstået, før oseri og indkøb i de lokale tøjbutikker.

  • Annette
   Forfatter
   2. marts 2021 / 18:57

   Det er det… mangler jo ikke noget som ikke kan vente… og nu er de lokale butikker åbne, dog uden mit besøg endnu (og så åbner der er garnbutik i byen, det bliver godt)
   /Annette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!