Så er det tid til årets julefrokost eller frokoster, som det ofte bliver. For mit vedkommende er det ikke nok med at finde sted og dag, outfittet skal også på plads. 

Jeg kender mange, der hver december køber sig en ny (ofte) sort kjole. Fordelen ved julefrokosterne er at de ofte er med forskellige grene af ens vennekreds (eller sådan er det for mit vedkommende), dvs. Outfittet kan genbruges. 

Nu er jeg ikke dem store tilhænger af at købe tøj til en begivenhed, jeg vil hellere købe noget tøj jeg også kan få glæde af i hverdagene. 

Jeg har fundet denne fine top fra By Malene Birger, som kan pyntes op til julefrokost, og ned til hverdagen på kontoret. Håber I bliver inspireret. 

Julefrokost med veninderne

Når der er julefrokost med venderne må outfittet godt være dresset op men på en afslappet måde med det mener  jeg, som fx dette:

Typisk outfit når der er julefrokost med veninderneUdgangspunktet en toppen,  så e par jeans, fx som disse fra Vero Moda. En sort blazer, og så kommer tilbehøret. En stor statement halskæde, med massere af bling og farver. Jeg synes så godt at sommer sandalerne må komme frem, gerne  dem også med lidt bling. Disse Fra River Island passer endda i farven.

Den mere klassiske  julefrokost

Til en julefrokost på jobbet, må outfittet gerne være lidt anderledes end det jeg har tager på med veninder. Hvorfor ja, det ved jeg egentlig ikke. Men her er hvad jeg kunne finde på at tage på.

Udgangspunktet er igen toppen fra By Malene Birger, men denne gang med en sort nederdel fra H&M, sorte lak sko fra Other Stories og en total over-the-top guld blazer jakke fra Tiger of Sweden. (Så blazer jakken i dag i et butiks vindue, og synes det var så fin, men kunne aldrig drømme om at give så mange penge or en guld  blazer jakke)

 

Har I outfittet til julefrokosten klar? Sidste år købte jeg en ny skjorte, og satte det sammen med en nederdel fra skabet som jeg viser her.

 

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: