Så er det julefrokost tid. Og dermed også tid til at tænkte på outfit til årets julefrokost. Jeg har desværre ikke en lille sort kjole, der kan tages frem år efter år, så jeg er lidt på bar bund igen i år.

Jeg er ikke sådan til at købe nyt, der kun kan bruges til  “fester” for så meget går jeg ikke ud. Derudover skal det passer sådan nogenlunde til arbejdet, så mit outfit til julefrokosten behøver ikke være så vildt.

Jeg kan godt lide “koncept” en nederdel og overdel. For et par år siden havde jeg dette outfit på. Så kan hver del bruges for sig. Jeg er faldet pladask for denne  brune taft nededel fra Zara.

Nederdel til årets julefrokost

Udover at jeg synes nederdelen kan styles fint op, så kan jeg også efterfølgende bruge den med en sweater.

Her lidt ideer til min styling af nederdelen.

Outfit til julefrokost

Den hvide strik sweater, som jeg kan bruge med nederdelen til hverdag er fra Lovechild – 1979. Den blå skjorte som mere er til julefrokosten er fra By Malene Birger. Jeg synes den blå farve er så flot til den brune nuance.

 

Er du klar til årets julefrokoster?

 

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: