Invation

I sidste uge skulle jeg til bloggerevent med det netværk jeg er en del af, og her er outfittet jeg havde på.

Mit outfitNederdel: Designers Remix, Skjorte: Yves Saint Laurent, Sko, Charles by Charles David

Tak til Camilla for at tage billederne.

Eventet

Anledningen til eventen var relancering af Bloggers By Heart. Nye tiltag, nye kategorier og en ny hjemmeside. Jeg vil virkelig anbefale jer at besøge sitet, det er blevet så flot.

Det var så hyggeligt at gense og møde nye bloggere, som jeg efterhånden “kender” en del. Det er det, der er det sjove. Som jeg skrev her, så er alle i gruppen virkelig gode til at sparre med hinanden, og dermed er det som om man kender hinanden.

Nå, men dette event blev holdt på Schæffergården i Gentofte. Da vi kom fik vi serveret de finest små kager. Mens vi nød disse fortalte Direktøren om historien bag Schæffergården. Bag Schæffergården står en form for fond, der har til formål at højne dansk-norsk samarbejde. En super historie.

Derefter fik vi en rundvisning og især Restaurant Wohlert gjorde et kæmpe indtryk på mig. Her vil jeg  bestemt tage ud én aften med Manden. (Mine billeder blev ikke så gode, så jeg må henvise til deres hjemmeside)


Alt en super dejlig aften.

 

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: