Inden jeg fortæller om min alene weekend, så lidt om outfittet fra ugen, som er med den nederdel jeg købte til årets julefrokost.

Som jeg har oplevet før, så kan det være svært at få brugt noget tøj der er købt til et specielt arrangement, som denne nederdel til en julefrokost. Men i denne uge lykkedes det. Jeg satte en strik sweater til, for at bryde det “pæne” look jeg synes nederdelen har. Jeg bruger en sjælden gang i mellem sneakers på jobbet, og det tror jeg bestemt næste gang jeg skal have nederdelen på.

Nederdel: Zara, Skjorte: Levete Rom, Strik: Egen fremstilling af Sweater no1.

Alene weekend

Lørdag tog Manden og drengene til Zürich for at besøge sin søster og nevø. Så jeg havde en weekend helt for mig selv.

Da jeg snakkede om dette til frokost på jobbet, var alles reaktioner at jeg nok skulle shoppe. Men det er faktisk ikke helt det jeg har brugt mest tid på.

Efter jeg havde sat familien af i lufthavnen, tog jeg hjem og satte weekedens én af mange vaske over. Jeg ryddede desuden op i drengenes skuffer og fik smidt en del tøj ud, som de ikke længere kunne passe.

Og så skete det utrolige, men ikke mindst vildt dejlige. Jeg løb mig en tur – og i dagslys endda. Jeg er i gang med at komme i gang igen, så det var ikke verdens længeste tur, men jeg kom afsted. Da jeg kom hjem nød jeg en maske og en del strik.

Aftensmaden stod på sushi mens jeg genså Bohemian rhapsody.

Søndagen startede stille ud med lidt morgenmad, kaffe og mere strik. Om søndagen går vi alle til svømning i Dragørs nye svømmehal. Og selvom vi ikke var fuldtalling tog jeg afsted, efterfulgt at 1 time i Fields. Her fik jeg afleveret al ungernes tøj i H&M. Ok, jeg gik en kort runde – men fandt intet interessant.

Som alle andre elsker jeg også min familie ganske højt, men at få sådan en alene weekend helt for mig selv er nu ganske fantastisk. Jeg har slappet af og virkelig forsøgt ikke at have den evige dårlig samvittighed. Selvom det har været dejligt, glæder jeg mig nu også til at få familien hjem igen.

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: