Overgangs støvler

Jeg ved faktisk ikke om der er noget der hedder overgangs støvler, men det kalder jeg dem. Sådanne støvler som er til denne årstid, fortsat lidt varme men alligevel ikke.

Jeg har hvert år virkelig svært ved at komme ud af mine varme vinterstøvler. Men i år bliver det ikke så svært. Støvlerne er simpelthen blevet for slidte. De kan ikke bruges mere. Jeg ved at der kan komme kolde dage endnu, men jeg synes ikke lige det er årstiden at købe nye vinterstøvler. Derudover er de umulige at opspore. Jeg har et par overgangs støvler, men også de trænger til en udskiftning, så her er lidt om hvad jeg søger efter, som måske kan inspirere dig.

Hvad søger jeg efter?

Det skal være en støvlet, altså ikke en støvle der nødvendigvis går super langt op af benet. De skal passe til det meste, men da jeg stort set altid skifter sko på jobbet, behøver de ikke kunne dette. Det vigtigste er nok hælens højde. Jeg kan godt lide højhælede sko, men disse støvler kommer primært til at bliver brugt på gåture (og bilkørsel) hvorfor de ikke skal være for høje.

Jeg kan ret godt lide Chelsea boot stilen, altså dem med elastik i siden. De er praktiske at tage af og på, og dertil sikre de ofte at støvler sidder tæt på benet. Jeg har relativt tynde lægge, så det synes jeg er ret vigtigt.

De første støvler er fra Billi Bi. De opfylder mine ønsker og har en lidt grov sål. Nr 2 er bare så flotte. De er fra Aeyde, et brand jeg slet ikke kendte på forhånd. De er noget mere skinnede, de de andre på listen. Det er også de “højeste” i hælen. De har en lettere firkantet snude, hvilke jeg ret godt kan lide. De er listens dyreste, hvorfor det nok ikke bliver dem. De tredje vises her i brune. Det klæder bestemt støvlen fra Gardenia. De har et noget længere skaft end de andre på listen, hvilke jeg ikke helt kan finde ud af om jeg er til. Nr 4 er fra Notabene. Jeg er ret begejstret for syningen omkring elastikken, hvilke jeg synes er en fin finesse.

På listen er der lidt forskellige prisklasser, fra de dyreste Aeyde til de “billigere” Billi Bi. Støvlerne fra Aeyde og dem fra Notabene er stort set lige dyre, og hvis jeg skal op i det prislejde er jeg nok mest til det ukendt brand Aeyde. Har du nogen erfaring med dette brand?

/Annette

Siden sidst.

I mit forrige indlæg, skrev jeg om H&M designer samarbejdet med Simone Rocha. Jeg endte faktisk med at købe tyl blazeren, den sorte t-shirt kjole og strømperne. Jeg sendte dog alt retur undtagen strømperne. Jeg synes fortsat det er nogle fine styles, men 2 ting. For det første var både blazeren og kjolen for store. Derudover så ved jeg det er designer varer, men kvaliteten var H&M. Jeg har som nævnte mange gange intet i mod H&M, men jeg køber det altså ikke på grund af dets kvalitet.

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook

4 Comments

 1. 28. marts 2021 / 14:57

  Hej Annette

  Jeg kender desværre ikke mærket Aeyde; kender Billie Bi og synes de ofte laver nogle fine sko og støvler. Favoritmærke er her dog ofte Rieker, Sommerkind, Tamaris og Gabor. Med andre ord jeg går mere efter pasform og komfort end ét bestemt mærke.

  Og antal New Balance sneakers her på havnekajen forbli’r en hemmelig

  God søndag

  Kh
  Louise

  • Annette
   Forfatter
   2. april 2021 / 14:35

   Hej Louise.
   Når jeg kigger på sko, er det at de sidder godt på foden, bestemt også det vigtigste for mig. Jeg er nu meget lidt loyal når det handler om skomærker, da jeg åbenbart har en fod som der åbenbart laves sko efter 😉
   /Annette

 2. 3. april 2021 / 20:37

  Billi Bi laver så mange skønne sko. Men jeg må nok indrømme, jeg er mest vild med dem fra Aeyde. Mærket har jeg aldrig hørt om før. De ser fede ud! Det shiny, den firkantede snude.. Jeg tror dog, du har en mere langtidsholdbar model, hvis du går efter en rund snude. De firkantede har ofte en kort levetid. Selvom jeg nu ikke lader andre diktere min stil, og det gør du jo heller ikke 🙂

  • Annette
   Forfatter
   3. april 2021 / 20:50

   Jeg er faktisk endt med nogle helt andre. Fik dem fra Billi Bi hjem, men indså at det ikke var min stil….
   /Annette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!