Som det nok ikke er gået nogen forbi, så er det tid for udsalg, og jeg er gået i gang med min planlægning af dette års udsalg.

Jeg har tidligere brugt udsagsperioderne til at impulskøbe, nok mere end godt er. Sådan er det bestemt ikke mere. Jeg planlægger mine køb også selv på udsalg og ja så misser jeg et par stykker tøj, men det går nok.

I løbet af et år, når der kommer nye items hos de enkelte brands, så som altid vurdere jeg:

  • Hvad vil det passe med det der er allerede at finde i klædeskabet?
  • Vil jeg kunne bruge det på arbejdet?
  • Hvor ofte vil jeg kunne bruge?
  • Er det et stykke tøj som jeg kan vente med at købe til et eventuelt udsalg eller er det så fantastisk at det skal hjem i skabet med det samme?

Med udgangspunkt i det sidste punkt, ved jeg så hvad jeg skal kigge efter på udsalget.

Udsalget er desuden en kærkommen lejlighed til at få råd til nogle af de ting jeg ellers synes er for dyre. Det er derfor jeg oftest venter med at købe min vinterjakke på udsalg. Jeg kan selvfølgelig komme ud for at udvalget ikke er så stort, men jeg har nu alligevel altid fundet noget jeg har kunnet lide.

Sidst men ikke mindst skader det jo ikke at skele lidt til de nye varer i butikker inden man kaster sig over udsalget. Fx. Har jeg lagt mærke til at der her til foråret fokuseres på skuldre og ærmer. Dvs. Hvis nu jeg kan finde noget fra efteråret med dette, så ved jeg i hvertfald at jeg kan bruge dette ind i foråret. Én anden ting, der bestemt også kan bruges til foråret er farven “råhvid”, beige mm.

Planlægning af udsalg har resulteret i

Her lidt inspiration til hvad jeg synes man skal kigge efter på dette udsalg:

Den blå nederdel er fra Baum und Pferdgarten. En klassisk nederdel, jeg tror kan være i de flestes klædeskab mange år fremadrettet. Den blå skjorte er fra Britt Sisseck. Jeg er især vild med skuldrene og trods det er en efterårs vare, så kan skjorten i denne farve sagtens bruges i den varmere tid. Frakken er fra Sportmax. En klassisk frakke, som jeg synes er for dyr hvis jeg skulle give fuld pris på det, men på udsalg er det ved at være en acceptabel pris. Kjolen er fra Lovechild 1979, og med den farve kan den bruges langt ind i sommeren (Vi bor jo i Danmark…)

Min tilbagevendende udsalgs liste:

Der desuden andre ting, jeg altid kigger efter på udsalg – gode basisvarer:

  • En hvid klassisk skjorte
  • Silke toppe
  • Undertøj

 

Hvad med dig, har du planlagt hvad du skal se efter på udsalget?

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: