Så viser jeg lige et outfit med plisseret nederdel igen.

Hvorfor er det at jeg er så glad for plisseret nederdele? Jeg ved at man kan få plisseret nederdele i mange materialer, jeg kan ret godt lide dem i det tynde materiale. Det giver en lethed som jeg synes er meget feminint og dermed et udtryk jeg godt man lide.

Jeg kan godt lide at de ofte er så nemme at style, og kan ændre meget udtryk afhængigt af hvad man bruger af overdel.

Her har jeg leget med kontrasterne/materialerne. Den meget lette nederdel med en tyk jakke. Jeg bruger desværre ikke jakken så meget, selvom det er et af mine kæreste eje i klædeskabet. Med et mønster kan man andet end at blive godt humør af at se på den? (Dertil kommer at det er en barselgave fra en veninde)


Nederdel: Baum und Pferdgarten, Jakke: Dixie Grey, Skjorte: H&M, SKo: Giovanni Rossi

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: