Seneste strik projekt – En Polkadot sweater

Jeg har netop strikket mig en Polkadot sweater, fra min efterhånden favorit strikkedesigner A Nordic Knitting Tale. Jeg kan godt lide pasformen i hendes opskrifter, og så kan hun virkelig forstår at konstruere et pufærme.

Her et billede fra det sidste på et af ærmerne. (Jeg bruger magic loop)

Det er ikke så tit jeg følger designernes garnforslag. Det skyldes at jeg ikke er så vild med det der puffede udseende, som er meget populært. Men så er det fantastisk at gå ind i en garnbutik og få den rette vejledning – hvilke man ikke gør på nettet.

Jeg har 2 favorit garnbutikker. Fox and Jane, som ligger i Ballerup (tæt på mit arbejde) samt Strikkesalonen på Amager (Tæt på hjemmet). Begge steder har jeg kun oplevet at få super betjening og vejledning. Derudover komplementere de 2 butikker hianden godt, da de ikke har samme udvalg af mærker, men har forskelligt. Hvis/når jeg shopper online – hvilke jeg også gør, så benytter jeg ofte citystoffer. Her har jeg altid modtaget mit garn hurtigt.

Min polkadot sweater

Som den opmærksomme læser nok har gættet, så er polkadot sweateren med polkadot’s som broderes på bagefter – eller ej. Hvilke jeg valgte.

Sweater: Egen strik, Nederdel: Stine Goya, Strømpebukser: Ganni

Nederdelen har jeg købt på udsalget, det var nok hvad man kan kalde et impulskøb, som jeg ellers virkelig holder mig fra.. men hvad jeg kan også fejle.

Jeg faldt for farven, som jeg ikke har meget af i mit klædeskab. Selvom jeg selv synes jeg går feminint klædt, så er der ikke mange blonder i blandt og jeg er faktisk heller ikke den store tilhænger af blonder. Men hvad ens stil skal jo udfordres én gang imellem og det er den så blevet her. Jeg er dog allerede ret glad for nederdelen og har brugt det flere gange – og altså også med mit seneste strikeprojekt.

Pufærmet

Jeg kan godt lide pufærmer. Jeg synes dette er super feminint og ikke mindst klædeligt. Der er ikke de største pufærmer i sweateren, men nok til at give det lille løft jeg så godt kan lide.

Jeg har strikket Polkadot sweateren i Merino Cotton fra Hjertegarn i mellemgrå. Et virkelig behageligt garn at strikke med. 

 

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook

4 Comments

 1. 12. april 2020 / 18:57

  Puf puf… Så har du lige strukket en flot sweater. Jeg kan godt lide form og farve og at du sætter den sammen med en nederdel, i en helt anden og fin struktur.

  Kh fra Janet

  • Annette
   Forfatter
   13. april 2020 / 13:10

   Tak Janet – Det var også det jeg lidt faldt for 🙂
   /Annette

 2. 13. april 2020 / 5:01

  Sweateren er blevet fin selv uden polkadots. Og vil du forny den på et tidspunkt kan du vel altid sy dem på.

  Grå og din fine lyserøde nederdel går godt i spænd. Og tænker også sweateren vil gå fint til et par jeans

  Bedste hilsner
  Louise

  • Annette
   Forfatter
   13. april 2020 / 13:10

   Ja, det har du ret i, jeg kan jo altid sy dem på. Jeg er også ret tilfreds med den grå nuance, og tror den bliver godt brugt.
   /Annette

error: Content is protected !!