Rød og blå – kan man det?

Kan man sætte rød og blå sammen i et outfit? Ja, det synes jeg godt man kan.

Jeg kan godt lide farver. I det hele taget må et outfit engang imellem godt larme lidt. Det gjorde det så i dag. Nogen vil nok synes i overkanten, for mig var det perfekt.

Èn af mine yndlingsbluser og en plisseret nederdel – jo jo rød og blå. Som jeg husker engang jeg havde en nogenlunde lignede farvekombination på, hørte jeg i krogene, nogen sige “Hun må være amerikaner”…

Bluse: Baum und Pferdgarten, Nederdel: Neo Noir, Sko: Zara, Solbriller: Dior

Rød og blå – også på skoene

Jeg har faktisk ok erfaring med sko fra Zara. Og disse sandaler med massere af farve er ingen undtagelse. Jeg tror ikke, at jeg havde købt dem i hvilken som helst butik, for jo de er ret så farvestrålende. Og nej, jeg bruger dem heller ikke dagligt – heller ikke om sommeren. Men jeg er glade for dem de par gange på en sommer de kommer på, og kan give massere af farve til et outfit.

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook