Så kom der en grøn kjole på

Som jeg skrev for et par uger siden, har jeg været på jagt efter en grøn kjole, eller måske nærmere en army farvet kjole. Og nu hænger der én i mit klædeskab.

Hvilken grøn kjole det mon blev?

Jeg har de seneste år udviklet en stor loyalitet for Lovechild 1979. Deres univers er lige mig, og jeg kan se mig i stort set alle deres styles. Der kommer dog ikke så meget hjem i klædeskabet, da deres priser er i den højere ende, men det er ok så længde tøjet er klassisk nok til at vare i flere år.

Og det synes jeg denne grønne kjole er.

Kjole: Lovechild 1979, sandaler. Pieces

Her viser jeg kjolen stylet meget hverdagsagtigt, med flade sandaler. Jeg har dog også haft den på en aften, hvor vi skulle på Tivoli hotellet og spise sushi for at fejre min store søns 10 års fødselsdag. Her havde jeg stylet med et par høje hælede sandaler og en bling kæde. Det fungerede fint.

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

2 Comments

 1. 29. juni 2020 / 12:16

  Smart som altid – og med de helt rigtige sandaler til. Godt du fik den i skabet.

  Kh fra Janet

  • Annette
   Forfatter
   30. juni 2020 / 4:19

   Tak Janet. Det er nu godt nok nogle meget gamle sandaler, men de holder i hvert fald året ud
   /Annette

error: Content is protected !!