Jeg er ikke selv super god til at sælge mit tøj, for jeg rent faktsik bruger det tøj jeg køber. Men lidt erfaringer har jeg gjort mig, og dem vil jeg dele ud af her.

Hvornår skal/kan man sælge sit tøj?

Nemmeste er det at sælge noget af det tøj, der stadigvæk er i butikkerne. Det gør bare noget at man henvise til en fx. Webshop. Men ofte er det jo også sådan at man også gene vil bruge det tøj, som fortsat er i butikkerne. Men man kan jo have lavet et fejlkøb. Det havde jeg fx. gjort med denne Baum und Pferdgarten trøje.

Da jeg så den i butikken var jeg solgt og jeg skyndte mig at købe den. Men jeg nåede aldrig helt at føle mig 100% godt tilpas i den. Så jeg synes faktisk ikke der var nogen grund til, at den skulle blive i skabet. Jeg satte den på Trendsales Jeg satte den til 40% af købsprisen og endte med at få den solgt til 55% af købsprisen.

Der er helt klart en ulempe ved Trendsales, og det er at der er ingen som i INGEN der vil købe tingene til den pris du har sat uanset om du sætter prisen til 10 kr eller 100 kr. Det er ret så irriterende, og måske ikke altid umagen værd.

Da jeg solgte en del af mit ventetøj gik det tilgengæld hurtigt og ikke så megen debat.

Man kan også sælge sit tøj gennem kommissionsbutikkerne eller luksus genbrugsbutikker, som nogle kalder dem. Her indlever du dit tøj og butikken søger så for at sælge det, mod at de typisk tager 50% af salget. Jeg kender ikke til mange butikker, som tager andet ind end mærkevarer. Hvis man har tøjet, vil jeg bestemt foretrække denne form for salg. Jeg har solgt en kjole og et par bukser på denne måde og det fungerede super.

På loppemarkeder kan man bestemt også sælge tøj. Der er direkte tøj loppemarkeder. Jeg har været på et helt almindeligt loppemarked og fik solgt lidt tøj der. Fordelen at alt kan sælges. Ulempen er at prisen ikke er høj. Men book en stand med en veninde og hav en hyggelig dag.

Hvad gør jeg oftest?

Jeg ender ofte med at give mit tøj til genbrug. Det får jeg ingen penge af, men forhåbentlig er der nogen der får glæde af tøjet, eller stoffet kan genbruges.

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: