#Secondhandseptember

Kender I til #secondhandseptember? Jeg gjorde ikke og det var rent tilfældigt at jeg opdagede det.

Hver måned har efterhånden hver sit tema og september er altså så at købe secondhand. Fin tankegang men sådan én som mig er så udfordret. Antallet af gange jeg er i en fysisk butik er (desværre) ganske begrænset til få gange på et år, og det er nok det jeg forbinder med secondhand tøjkøb.

Antallet af secondhand butikker online er steget

Hvad jeg mener er sådan reelle butikker, ikke der hvor privatpersoner sælger deres tøj. Jeg har især vis Instagram fundet megen inspiration. Jeg har opdaget flere både vintage og secondhand butikker. Flere af dem er endda begyndt også at tilbyde returret , hvilke er en kæmpe fordel. Dermed er der direkte konkurrence med de mere etablere butikker. Det er ser jeg som en kæmpe fordel.

De 2 bluser jeg viser ovenfor, er begge købt via  Instagram før Jerome Vintage havde en webshop.

 

#secondhandseptember

Det er meget begrænset hvad jeg har set om secondhandseptember. Da jeg prøvede at søge efter hashtag secondhandseptember på Instagram, var det stort. Men primært i udlandet. Mon ikke det vinder mere indpas i september 2020. Jeg tror på at secondhandseptember bliver stort i Danmark.

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

6 Comments

 1. 22. september 2019 / 22:00

  Det er også et nyt begreb for mig – Spændende med mulighederne for at være en bevidst forbruger og samtidig nyde lækker vintagestil.
  Hej fra Janet

  • Annette
   Forfatter
   23. september 2019 / 18:28

   Ja ikke
   /Annette

  • Annette
   Forfatter
   24. september 2019 / 19:38

   Ja, jeg øver mig dog fortsat 🙂
   /Annette

 2. 25. september 2019 / 6:13

  Hej Annette

  Jeg kendte slet ikke til #secondhandseptember, men det lyder som en rigtig fin ide, som både passer på miljøet og pengepungen
  Jeg er ikke selv kommet så meget i gang med at købe genbrugstøj, men ingen tvivl om at vi kun har set begyndelsen på det fænomen.

  Go’ dag‍♀️

  Kh
  Louise

  • Annette
   Forfatter
   25. september 2019 / 18:10

   Hej Louise.

   Jeg har også købte ganske lidt, men jeg tror også at der kommer mere og mere. Fx har jeg også læst at Ganni ny udlejer deres tøj.

   /Annette

error: Content is protected !!