Sidste år måtte jeg desværre smide mine fine grå/lyse ankelstøvler ud, (som jeg viser her på et gammelt outfits billede) grundet slitage.

IMG_0629

Jeg synes nu er rart når jeg smider noget ud fordi det er godt brugt, end det er fordi jeg ikke bruger det.

Jeg savner dog lidt en erstatning og nu hvor vi går lysere tider i møde, er lysere støvler passende, og jeg er gået i gang med at se hvad der findes.
Her er lidt af det som jeg overvejer:

Grå ankelstøvler (2)

  1. Fine dog lidt høje støvletter fra River Island. Jeg kan godt lide spændet, som giver lidt en kant. Jeg kan ikke helt se om det er ruskind eller ej, men til den pris antager jeg at det er. 2. Others Stories har også et par fine. Jeg synes dog lidt at de er lidt for enkle så jeg er ikke helt overbevist. 3. Disse fra s.Oliver Premium ligner meget dem jeg havde, så det er jo et sikkert hit, men også lidt kedeligt. 4. Disse fra Billi Bi er lidt højere i skaftet end de andre, hvilke jeg godt kan lide. Desværre har jeg kun set dem på udsalg, så jeg skal nok skynde mig at beslutte mig hvis det skal være disse. 5. Jeg er stor fan af Pura Lopez sko, så selvfølgelig er der også et par herfra på listen. 6. Praktiske er disse fra Gianvito Rossi ikke, men wow de er smukke og dyre.

 

/Annette

 

Følg min blog på Bloglovin

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: