For et par år siden havde jeg et par guld sko fra Fransi, som jeg var meget glade for. Med jævne mellemrum søger jeg efter en erstatning, men jeg har desværre ikke haft held med mig endnu.

Så forleden var jeg på shoppe tur i Illums hvor jeg så dette pragt eksemplar fra Nicholas Kirkwood som er så smukke og dyre.

Nicholas Kirkwood Beya loafer

Jeg ved ikke hvorfor jeg er blevet så vild i varmen, for de var alt for bredde til mig fod.  De passede mig desværre ikke, men jeg var villig til at kaste alle pengene efter dem, for de var alt det jeg havde ledt efter i de mange år. Heldigvis var min veninde fornuftig og talte mig fra købet. Men jeg har ikke kunne glemme guld sko siden, så nu er jeg endnu engang gået i gang med at søge efter en guldsko.

Guld loafers

Det var bestemt ikke nemt at finde disse 4 eksemplarer frem, der er åbenbart ikke så mange der gør det i guld sko. 1. Loafers fra Dogma, måske er det blot dårlig billedkvalitet, men de ser lidt for gule ud til hvad jeg ønsker. 2. Disse fra Topshop er ikke loafers, jeg ved det, men jeg synes der er noget skønt over dem alligevel. Derudover er de i 100% skind, hvilke i min bog er et plus. 3. er fra Asos som er virkelig billig, men også i plastik. Jeg ved at et par guldsko, er upraktiske og ikke noget jeg vil bruge dagligt, så måske kan jeg gøre en undtagelse. 4. Den sidste er fra Jeffrey Campbell og ligner meget “Nichloas Kirkwood” men til en mere spiselig pris.

Og hvorfor så lige guldsko?

Guldsko er jo egentlig lidt upraktiske. Ja, det er de. Men de kan også løfte et outfit op, og jeg synes at hvis man vælger en ballerina eller loafer så er de ikke så iøjefaldende. De højhælede er måske lidt mere festlige. (De vil derudover stå fantastisk til guldet på min kommende Birkin taske..)

Jeg har her vist et par af mine tidligere outfits, hvor jeg med fordel ville kunne have brugt et par guldsko.

Guld loafers_outfits

/Annette

 

Følg min blog på Bloglovin

 

Og så lige lidt information – Fransi eksisterer ikke mere, det er i dag Billi Bi.

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: