Nu er det ikke fordi jeg skal til super mange julefrokoster i år, nærmere bestemt kun én, men jeg tænker nu meget over hvad jeg skal have på alligevel.

Det bliver primært med items fra klædeskabet, men måske kan jeg inspirere nogle til at sætte det der allerede er i klædeskabet sammen på én lidt mere festlig måde.

Jeg kom for nogen tid siden forbi en pop-up butik med Moss Copenhagen, hvor jeg så disse palliet bukser, jeg bare måtte eje. (Nu var det ikke så stor en udskrivning, da de kostede 100 kr) Dem vil jeg gerne sætte sammen med en t-shirt og en sort blazer, ting jeg mere eller mindre alle har i mit klædeskab.

Julefrokost outfit 1

Buskerne er fra Moss Copenhagen. Blazeren her er fra H&M, T-shirten fra Custommade, og skoene fra Pura Lopez.

 

Julefrokost outfit 2

Et andet sikkert valg kan være min guld nederdel, som tidligere har vist. Jeg ville elsker at sætte den sammen med en rigtig festlig bluse, som fx denne fra By Malene Birger, og et par stilletter som fx disse fra Billi Bi.

/Annette

 

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: