Shopping – Plisseret nederdele

Hvis jeg skal nævne en beklædnings genstand, som er min favorit, så tror jeg at jeg vil nævne en plisseret nederdel.

Jeg er vild med den lethed, en plisseret nederdel ofte har. Jeg synes denne silhuet klæde de fleste og så er det noget af det mest feminine jeg synes jeg kan i klæde mig.

Jeg har allerede 2-3 plisseret nederdele i mit klædeskab, men jeg er næste altid på udkig efter flere. Den type jeg bedst kan lide er dem, der er meget lette i stoffet – som oftest er i polyester. Det er ellers bestemt ikke et materiale jeg er glad for, men lige her går jeg på kompromis.

For tiden hvor det er ok med t-shirts, er det blevet endnu nemmere at style en plisseret nederdel uden det bliver for feminint. Men ellers syne jeg ofte en skjorte gør sig godt.

I dag er udvalget af plisseret nederdel stort. Der er mønstret, symmetriske, asymmetriske, nogle i velour, andre der glimtre, osv. Jeg har udvalgt mine favoritter denne sæson.

Sæsonens plisseret nederdele


Den første fra Baum und Pferdgarten er faktisk ikke så let i stoffet som de andre. Men den har et fint print, og så er den grøn. Nr. 2 er en virkelig klassisk sort plisseret nederdel, sådan der bare vil være super dejlig at have i sit kædeskab. Den tror jeg kan redde mange dage. Den er fra Pieces. Den 3. er måske en lidt festlig udgave fra By Malene Birger. Den 4. og sidste er en lyserød sag fra Samsøe & Samsøe. Jeg synes det er ret så flot at de er lidt rødt inde i plisseringerne. Det giver et helt flot ”spil” som jeg ikke synes jeg har set før.

 

/Annette

5 Comments

 1. 6. februar 2013 / 21:04

  Wow, sikke nogle skønne nederdele 😀

  • 10. februar 2013 / 9:30

   Ja, de er super flotte 🙂 Jeg endte med den grønne

 2. Maria
  13. august 2014 / 9:20

  Ohh hvor er de bare flotte….. Jeg søger nemlig en sådan én i grøn…. Bare ikke til at finde…:/

  • 13. august 2014 / 19:33

   De er så flotte. Indtil fornyeligt var de at købe på Baum und Pferdgartens hjemmeside under “outlet”. Jeg kiggede i dag og de er desværre væk. Jeg er selv ked af at jeg ikke fik købt den blå, lidt kedeligt med 2 ens nederdele, men jeg kan rigtigt godt lide plisseret nederdele.

   /Annette

error: Content is protected !!