Tøj til weekenden

Når jeg skriver tøj til weekenden, så er det ikke langt fra party tøj, jeg mener. Det er tøj til at være mor i weekenden.

Til daglig er jeg glad for at rende rundt i stilletter og pencil skirts, men det fungerer bare ikke i weekenderne. Her står den ofte på en tur på legepladsen, og så skal tøjet altså være lidt praktisk.

Det jeg har i klædeskabet jeg pt bruger i weekenden, har nok lidt for meget praktisk over sig. Jeg føler mig i hvert fald ofte meget utilpas i det tøj jeg har på weekenden. Hvilke er irriterende.

Ulempen er at jeg ofte er meget nærig, når det kommer til det tøj jeg skal have på, på en legeplads mm. Hvorfor ved jeg ikke, men det er nu engang sådan det er. Jeg vil arbejde lidt med dette og så om jeg ikke kan finde lidt pænt tøj at tage på. Blandt andet skal vi her i foråret til Legoland, og jeg gider faktisk ikke rende rundt en hel weekend og være ked af det jeg har på.

Tro mod mig selv også i weekenden

Det er jo ikke fordi jeg i weekenden skifter persona, så et eventuelt outfit, skal jo forsat være i min stil, dvs. klassisk med kant.

 

Det første sæt er med en nederdel fra Only. Nederdelen er plisseret, hvilke jeg virkelig godt kan lide. At denne så er i jersey kvalitet, gør den blot lidt mere uformel. Længden er måske lige lidt kortere end hvad jeg normalt gå med, men i weekenden synes jeg bestemt ikke det gør noget. Den lille Torp er fra Zara. En super fin strik, som med slidsen kan bruges til meget forskelligt.

Sæt nu 2. Her er den stribede bluse fra Other Stories. Der er bare noget med bolsje-stribede bluser og så med en sort kant. Jeg har kredset om denne denim nederdel fra Mads Nørgaard længe. Så enkel og i en lækker materiale.

Skelner I også mellem tøj til hverdag og weekend?
/Annette

 

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share: