Jeg har først lige nu fået alt mit sommertøj frem, og da slet ikke fået mig et overblik over hvad jeg mangler denne sommer, og så er der allerede udsalg. Jeg er sent ude jeg ved det, det sagde alle de søde ekspedienter også til mig i forrige weekenden, da jeg skulle købe sandaler til ungerne.

Nå, men jeg kom rigtigt på udsalg i onsdags, hvor mange af butikkerne i København startede udsalg. Ungerne var passet med overnatning, og dermed ingen tidsbegrænsning og manden på job. Lang tid siden jeg har kunnet shoppe uden dårlig samvittighed, så det var fantastisk.

Mindre fantastisk var det jo desværre, at jeg ikke vidste hvad jegg ville gå efter. Jeg plejer at samle mit et overblik over hvad jeg har kunne lide i butikkerne, og ikke mindst hvad jeg mangler, men desværre ikke denne gang. Jeg var derfor også meget bevidst om ikke at kaste mig ud i impuls køb, men kigge på gode blivende varer. Da jeg gik rundt og osede, fandt jeg dog ret hurtigt ud af at jeg blev tiltrukket af bluser og i særdeleshed silkeskjorter.

Jeg endte da også at komme hjem med én.

Vejen til Birkin - Lovechild 1979 Viola skjorteSkjorten er fra Lovechild – 1979 og er i det fineste silke. Skjorten er meget lys i det, men jeg satser på at med de rette smykker eller tørklæde så kan den også bruges om vinteren.

Jeg fik også købte lidt ind i Magasins lingeri afdeling. Jeg bruger stort set kun Femiliet bh’er og altid samme model, og så køber jeg ofte “sæsonens” farver på udsalg. Det går jeg ikke så højt op i, blot den sidder godt og kan skjules under mine skjorter/bluser mm.

Jeg tror mere eller mindre udsalgseventyr for denne sæson slutter her. Jeg skal finde nogle t-shirts til drengene til når vi skal på ferie, men det er vist også det.

Har I købt en masse spændende på udsalg i år?

 

/Annette

 

Følg min blog på Bloglovin

 

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: