Sikke en dejlig weekend det lige har været. Både rent vejrmæssigt og så i forhold til hvad jeg har lavet.

Jeg har været alene hjemme. Manden og ungerne har været en tur og besøge deres faster i Zürich. Det har været dejligt med lidt alenetid. Men her nu søndag aften, er jeg da bestemt også begyndt at savne dem.

Jeg har haft “travlt” nået meget på kort tid. I går stod den på shopping med en veninde.

Vi havde planlagt det længe, men wow min ballon fes hurtigt af. Jeg havde virkelig sat næsen op efter at skulle købe disse fine orange sko fra Notabene. Men jeg kunne slet ikke holde dem på foden, og eftersom sko er til at gå i og ikke kun at sidde i, ja så måtte jeg  lade dem stå. Jeg ved ikke om det helt var det grunden, men jeg fandt slet ikke noget. Jeg havde ellers sparet op til turen. Heldigvis var selskabet hyggeligt og vi fik vendt verdens situationen og ikke mindst kommenteret alt det tøj vi så på.

Jeg fik også kigget efter lidt solbriller, men har ikke besluttet mig endnu.

Outfittet.

Outfittet til en planlagt shoppetur, kan for mig være lidt af en udfordring. Tøjet skal nemt kunne komme af, hvis man skal prøve noget. Det skal være 2 delt, hvis man skal prøve fx en top. Dertil kommer det skal være lækkert nok til at besøge alle de fancy butikker og så kombineret med at det godt må være behageligt, da man ofte går en del. Her er hvad jeg endte med

Nederdel: Neo Noir, Bluse: Tommy Hilfiger, Jakke: French Connection, Gul Jakke:  Olga Piedrahita, Solbriller: Dior

Fik drukket lidt kaffe undervejs, besøgt en masse butikker, og så spiste vi frokost på Illums Rooftop. Jeg var så sulten, at jeg ikke lige forevige min frokost inden jeg gik i gang.

Resten af lørdagen var jeg til fødselsdag hos min nevø og niece. Vi sad udenfor og spiste kage og om aftenen var der  grill pølser. Jeg fik faktisk købt noget i løbet af dagen, et par sokletter, til når jeg skulle sidde på terrassen og det var godt.

I dag søndag

Jeg sov længe, altså til kl.  8.30. Så kørte jeg til Valby, parkerede bilen hos en veninde og så gik vi derfra til Cafe Ipsen & Co. på Gl. Kongevej. Nej, det var lækkert. Altså både gåturen, maden og selskabet. Maden var ikke så overdådig, som nogle brunch kan, der var bare kræset om det der var.

På vejen hjem gik vi først lidt mere op af Gl. Kongevej,  hen til Istedgade og så gennem Carslberg byen tilbage til Valby. Sikke flot det var blevet. Der er godt nok set meget på de 4 år, hvor jeg ikke har boet i nærheden.

Nå, jeg vil smutte i lufthavnen og hente familien – jeg glæder mig.

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: