H&M samarbejde – Simone Rocha

Kender du Simone Rocha? Hvis ikke så er det nye samarbejde med H&M en fin anledning. Her vil du stifte kendskab med hendes ultra feminine stil.

11. marts, går det løs. Dette års H&M designer samarbejde. Sammenlignet med tidligere år, er det slet ikke blevet hypet. (Jeg har tjekket på fx. Google, i Asien har det været anderledes)

Jeg vil her give mit besyv på hvorfor denne hype eller mangel på samme. Jeg vil desuden kigge lidt på tøjet og fremhæve mine favorietter.

Normalt er disse design samarbejder total hypede. Fra det offentliggøres til at tøjet kommer i butikkerne, så køres der virkelig “markedsføring”. Det er især influencerne der viser tøjet frem. Sådan har det slet ikke være i år. Jeg tror det skyldes 2 ting. Tiden vi lever i er bare anderledes. Der vises slet ikke så meget tøj frem mere på de social medier. Det er nok fordi vi 90% af siden sidder i en form for joggingdragt derhjemme.

Sidst men ikke mindst så handler det jo selvfølgelig også om designeren bag samarbejdet. Jeg kendte godt Simone Rocha inden samarbejdet med H&M. Jeg har især set hendes tøj på de røde løbere. Jeg har ikke forbundet hendes stil med noget, der skulle hænge i mit kædeskab.

Hvem er Simone Rocha, og hvad er hendes stil?

Simona Rocha er en irsk designer med hovedkontor i London. I 2016 vandt hun en prestigefuld engelsk modepris, og derefter er det kun gået fremad. Hendes stil er feminin, som i ultrafemin. Hendes kollektioner indeholder udover beklædning også en del accessoires, såsom smykker og hårpynt.

Kontra mange andre designere, så synes jeg der er en utrolig genkendelighed i hendes tøj. De rober der vises på den røde løber kan sammenlignes med det tøj, der kan købes til os “normal”. .

I Danmark kan hendes styles blandt andet købes hos Holly Gotlightly. Og de ligger i den dyre ende. En skjorte koster typisk ca 5.000 kr.

H&M samarbejdet – favoritterne

Jeg ved ikke hvordan forretningsmodellen mellem designeren og H&M er, men jeg tror ikke designeren får super meget for det. Det tror jeg ene alene af den grund på “genbrugen” af designs. Dette års design samarbejdet er bestemt ikke det “værste”. Samarbejdet med Balmain, hvor det var 100% samme styles som et par år forinden. Ødelægge det så noget? I bund og grund ikke, jeg synes bare som mode observant at dette er ret så interessant. Blandt andet fordi jeg ikke helt forstår at designerne vil dette, men også for mig som forbruger.

Tilbage i 2017 gav jeg også min holdning tilkende om H&M designer samarbejdet med Erdem.

Det er en stor kollektion, så der er meget at vælge imellem. Men mine favoritter er:

Her er der 3 ting, som kan bruges til hverdagen. (Altså når vi kommer tilbage på arbejde)

Det første er en blazer i tyl med pufærmer. Jeg forestiller mig at den kan bruges med en t-shirt, en pencil nederdel. Som fx. det jeg havde på i sommers. Den sorte tyl jakke/skjorte vil være fantastisk ovenpå en kjole, og så bare et par blomstret strømper.

Der er også et par kjoler. Jeg tror nu ikke der bliver nogle store fester i år, men man ved jo aldrig.

Det første er en rød kjole. Jeg er vild med farven og det med at ternene ikke er symmetriske. Den sorte er jo næsten “a little black dress” som der gerne skal være i ethvert klædeskab. Jeg kan godt lide kombinationen af at det er en t-shirt og så med tyl.

Hele kollektionen kan ses på H&M’s hjemmeside.

11. marts kl. 9.00

Jeg har nu vist mine favoritter. Om jeg sidder klar kl. 9, hvor det går løs? Det ved jeg faktisk ikke. Jeg kan se muligheder i de styles jeg har fremhævet. Men jeg vil også huske på at det reelt set stadigvæk er H&M og jeg har intet imod H&M, men med deres kvaliteter, så synes jeg det er nogle dyre ting.

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

6 Comments

 1. 7. marts 2021 / 8:20

  Jeg kan godt lide den sorte kjole.
  Ellers må jeg tilstå, at jeg kun har været i H&M 2 gange i mit liv – og det var fordi jeg fulgtes med en veninde, der ville kigge børnetøj der. Fravalget er ubevidst, men hænger nok sammen med, at jeg foretrækker kvalitet og mindre butikker.

  • Annette
   Forfatter
   7. marts 2021 / 15:41

   Det giver jeg dig så ret i. Kvalitet er bestemt at foretrække det efterlever jeg også. Mine drenge går i H&M tøj, men de vokser også så meget at jeg næsten bliver nødt til det.
   /Annette

 2. 7. marts 2021 / 9:01

  Kender desværre ikke Simona Rocha – altså før nu, men det ret nogle fine og meget feminine items hun laver omend meget pricy.

  Men altid dejligt med lidt inspiration og jeg glæder mig til at høre om du får puttet noget i indkøbskurven

  God søndag

  Kh
  Louise

  • Annette
   Forfatter
   7. marts 2021 / 15:40

   Ja, kan ikke rigtigt finde ud af om jeg vil sidde klar på torsdag eller ej. Det er selvfølgelig ikke pænt, men det gode ved H&M er jo at de har gode bytteregler, så tøjet kan prøves på hjemme foran spejlet 🙂
   /Annette

 3. 8. marts 2021 / 7:50

  H&M-samarbejder er altid spændende at se nærmere på, synes jeg. Det gode ved den slags samarbejder er i mine øjne, at man kan få en lille bid rigtig fint design til en billig penge. Når det så er sagt, så synes jeg ofte at nogle af samarbejderne har været “for meget” for highstreet. Jeg var ret vild med Moschino-samarbejdet og Jimmy Choo i sin tid, Isabel Marant og Sonia Rykiel lige så.
  Ift den her med Rocha, så er der faktisk et par ting jeg rigtig godt kunne tænke mig – deriblandt den sorte kjole og strømperne, som du også viser 🙂

  Spændende om vi ender med noget af det 🙂

  • Annette
   Forfatter
   10. marts 2021 / 9:26

   Hej Marlene.
   Du har så ret i at disse samarbejder gør at man kan få nogle fine designer ting til en ok pris. Det er bestemt også derfor jeg er så splittet og ikke ved om jeg klikker noget hjem eller ej 🙂
   /Annette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!