Da jeg skrev om efterårs trend, var jeg slet ikke bevidst om den trend, der er kommet snigende – strik vest.

Jeg indrømmer det, jeg er solgt. Jeg er vild med en god strik vest, og har faktsik uden at vide det, savnet én i min garderobe. Jeg har her fundet én fin én af slagsen.

Jeg har tidligere haft et par stykker i mit klædeskab, men det er forlængst smidt ud, da den trend løb ud. Det er bestemt ikke alle trends jeg ønsker at “genbesøge”, men når det kommer til en strikket vest så vil jeg gerne.

Hvad er der godt ved en vest?

Først og fremmest varmen. Der kan være ret koldt på mit arbejde, så flere lag er altid at foretrække. For det at den også kan tages af, hvis det er en af de dage, er en klar fordel.

Strik er virkelig noget vi alle går med for tiden, og er man til selv af strikke en vest, så er der “konkurrence” blandt strikke designerene om hvem der kommer først. Det er overskueligt projekt, så hvis du vil prøve at strikke, tror jeg at en vest er et godt sted at starte.

Et par stylings forslag.

Vesten jeg har fundet er fra Nue Notes. Den er lidt grov i det, hvilke jeg synes gør den mere anvendelig i dagligdagen. Der er også mønstret veste i butikkerne, men jeg er mest til det lidt mere enkle.

 

Jeg vil bruge den ovenpå en lidt oversized skjorte, som fx. Denne fra Noa Noa samt en par stramme bukser, som disse fra Echte.

Vesten synes jeg også vil passe fint over en kjole. I denne sæson er der mangle kjoler uden alt for meget talje og der vil en vest være en god kontrast hertil og ikke mindst ændre kjolens udseende helt.

Skal du også ud og købe dig en strik vest?

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: