Sko er for tiden, noget som jeg virkelig kigger meget efter, og især gode sko. Altså nogle jeg kan holde ud at gå i. Men når det er sagt, så vil jeg jo heller ikke så alt for meget på kompromis med hensyn til udseendet, så det kan være svært. Jeg har fundet 2 brands, som begge er forholdsvis nye og begge især arbejder med de indre såler, og dermed komforten. Det er Sargossa samt Roccamore.

Jeg ved der er mange andre brands, men jeg har set på brands, som efter min menig, har kælet ligeså meget for designet som komforten.

Mine 3 favoritter fra Sargossa er

Sko, sko og atter sko

Nr 1 hedder Princess grey. Nok ikke en sko til hverdag, men når man er til fest er det jo bestemt også vigtigt at skoene er gode, da man ofte står meget. Nr. 2 er en klassis grå pump, som jeg har været på udkig efter længe. Nr 3 hedder Circle Black Suede. En fin sandal i “gladiator” stilen.

Jeg er ikke 100% solgt, over Saragossa’s sko, da jeg synes  hælene er lidt for lave og  ikke mindst lidt for tykke. Jeg ved at det sikket skyldes komforten.

Favoritter fra Roccamore

Sko der er til at gå i

Den første blå sko hedder Blue Louise. Jeg er vild med farven, måske ikke så meget med snørerne. Nr 2 hedder Serafina. Samme fine plateau som den blå, men med remme i stedet for snører.

Der er måske lidt mange snører og remme på skoene fra Roccamore. Men jeg er vilde med hælene. Tilpas tynde og så 7 cm, hvilke også er en super højde.

Priserne.

Jeg synes at sko er blevet meget dyre. Jeg ved at måske har andre krav til mine sko i dag, end jeg havde for 5-10 år siden, men alligevel. Jeg ønsker ikke at gå på kompromis med materialerne, og så synes jeg altså bare priserne er steget. Jeg synes ikke de ovennævnte sko er urimelige i priserne. Ja, de kan fås billigere, men jeg synes de 3 ting med design, komfort og materialer alle passer til mig.

Hvad kigger I efter når I kigger på sko?

 

/Annette

 

roccamore-blue-louise-1-side

 

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: