Skønhed: Rene pensler

Gode make-up  pensler gør underværker.

Grunden til at jeg begyndte at bruge Dior produkter, skyldtes at jeg i julegave af Manden for nogle år siden fik et sæt med de lækreste make-up børster fra Dior. Og hvad har produkter så med børster at gøre. Jo, der var et par  prøver i pakken, og især øjencremen gjorde udslaget.

Men gode pensler skal man også passe på, så det gør jeg med min nye Brush cleanser fra Dior.

Super nemt at bruge.

Tager noget af væsken ud på et stykke papir, og så eller gnide børsten forsigtig rundt. 

Som det ses på billedet, så trængte min øjenmake-up børste til at blive renset. Jeg vil sige at man skal gøre det en dag, hvor man ikke skal bruges penslen igen, for den bliver våd, og skal lige tørre godt.

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

4 Comments

 1. 12. oktober 2017 / 6:59

  Hvis du supplerer den nye renseting med at vaske dem med mild sæbe under en lunken vandhane og husker at skylle meget grundigt, så kan dine pensler holde i årtier. Husk at de skal tørre liggende på noget, der suger overskudsvæske.

  • Annette
   Forfatter
   12. oktober 2017 / 7:00

   Tak Liselotte, det vil jeg huske. Ja, det er så ærgerligt at skulle skifte dem ud for tit, hvis man kan rense dem.
   /Annette

 2. 12. oktober 2017 / 7:18

  Ja, det må man sige!

  Jeg har børster, der har kostet mellem 250 og over 600 kr. pr. styk …

  • Annette
   Forfatter
   12. oktober 2017 / 7:19

   Wow, så skal der passes på dem