Slingbacks

Jeg overvejer et par nye sko – et par slingbacks. Jeg synes sko om sommeren kan være en udfordring på mit arbejde. Grundet køleanlæg, kan der til tider være relativt køligt. Sandaler er derfor ikke altid muligt, men jeg bryder mig ikke ret meget om at have bare tær i mine pumps – så derfor synes jeg det kan være udfordrende. Jeg tænker derfor at et par slingbacks kunne være en løsning. En kombination af en åben og lukket sko.

Øverst på listen står nok ikke overraskende – disse smukke slingbacks fra Dior.

Jeg kan godt lide de ikke er så høje, og har en lille kitten hæl på 6,5 cm, det med at hælen er skrå synes jeg er en fin detalje. Prisen… det er så lige det, og også det der afholder mig.

Et lille udvalg af slingbacks

Jeg har her fundet et lille udvalg, som er lidt mere prisvenlige. Jeg er generelt mest til sko i ruskind, hvilke kan ses i mine findings. Derudover har jeg prioriteret at de ikke skal være så høje, da jeg ikke helt synes det er så rart om sommeren med bare ben. Måske er det bare mig, men det er i hvert fald hvad jeg har lagt vægt på.

Nr 1 er fra Flatterede.Jeg kan rigtigt godt lide at de er firkantet foran, det klæder en bar fod. Jeg har et par sko fra Flatterede og virkelig glade for dem. De har en god pasform, og en virkelig god kvalitet til en fornuftig pris.

Hvis du vil se de sko jeg allerede har i mit klædeskab, så har jeg skrevet et indlæg om mine sko

Nr 2 er fra Custommade. En sko jeg virkelig bliver glad af at se på. Mine sko må gerne larme, og det gør de bestemt. Jeg er dog lidt bekymret for om jeg på sigt vil blive træt af kirsebærrene foran, men måske kan de tages af. Nr 3 er fra Ganni. De er de laveste på listen og måske lige det laveste efter min smag – til gengæld så opvejes de af den fine sløjfe bagpå.

Kan du lide nogen af dem?

 

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

6 Comments

 1. 30. marts 2020 / 16:09

  Den lyserøde er da ret frisk, men ja det kan godt ske kirsebærrene bliver lidt for meget i længden

  Slingback skoene er en fin løsning til os, der let fryser tæerne og selvom det er flot med en hæl, så er jeg personligt nok mest til ballerinas jeg ‘spurter’ nemlig ret meget rundt på jobbet – ikke i de her Corona tider, men normalt.

  Spændt på at se hvilken sko du får købt

  Bedste hilsner
  Louise

  • Annette
   Forfatter
   31. marts 2020 / 15:53

   Nemlig 🙂 Jeg er nu også begyndt at kigge mere og mere efter ca 7 cm – det fungerer efterhånden bedre for mig end de højere.
   /Annette

 2. 30. marts 2020 / 19:08

  Jeg synes alle tre par er superfine.
  Ville dog helt sikkert fjerne bærrerne.
  Bare ben og tæer er noget jeg glæder mig til hvert år. Fra april til oktober bruger jeg aldrig strømper. Har selv lige købt en flot glimmer slingback fra Pretty Ballerina.

  Kh fra Janet

  • Annette
   Forfatter
   31. marts 2020 / 15:51

   Pretty Ballerina – et mærke jeg altid glemmer da jeg ikke gå i ballerina, men jeg ved de selvfølgelig har andet.
   Tak for tippet
   /Annette

 3. Working9to5inStilettos
  7. april 2020 / 8:35

  Ps Boost har de lyserøde på udsalg – desværre ikke i min størrelse ellers ville jeg være fristet !
  Måske jeg vil holde og se om der kommer nogen retur i min størrelse…

  • Annette
   Forfatter
   11. april 2020 / 10:20

   Tak for tippet – Wow der er meget der er sat ned. Jeg er dog lidt i tvivl om de kirsebær om de ikke bliver for meget i længden.
   /Annette