Jeg overvejer et par nye sko – et par slingbacks. Jeg synes sko om sommeren kan være en udfordring på mit arbejde. Grundet køleanlæg, kan der til tider være relativt køligt. Sandaler er derfor ikke altid muligt, men jeg bryder mig ikke ret meget om at have bare tær i mine pumps – så derfor synes jeg det kan være udfordrende. Jeg tænker derfor at et par slingbacks kunne være en løsning. En kombination af en åben og lukket sko.

Øverst på listen står nok ikke overraskende – disse smukke slingbacks fra Dior.

Jeg kan godt lide de ikke er så høje, og har en lille kitten hæl på 6,5 cm, det med at hælen er skrå synes jeg er en fin detalje. Prisen… det er så lige det, og også det der afholder mig.

Et lille udvalg af slingbacks

Jeg har her fundet et lille udvalg, som er lidt mere prisvenlige. Jeg er generelt mest til sko i ruskind, hvilke kan ses i mine findings. Derudover har jeg prioriteret at de ikke skal være så høje, da jeg ikke helt synes det er så rart om sommeren med bare ben. Måske er det bare mig, men det er i hvert fald hvad jeg har lagt vægt på.

Nr 1 er fra Flatterede.Jeg kan rigtigt godt lide at de er firkantet foran, det klæder en bar fod. Jeg har et par sko fra Flatterede og virkelig glade for dem. De har en god pasform, og en virkelig god kvalitet til en fornuftig pris.

Hvis du vil se de sko jeg allerede har i mit klædeskab, så har jeg skrevet et indlæg om mine sko

Nr 2 er fra Custommade. En sko jeg virkelig bliver glad af at se på. Mine sko må gerne larme, og det gør de bestemt. Jeg er dog lidt bekymret for om jeg på sigt vil blive træt af kirsebærrene foran, men måske kan de tages af. Nr 3 er fra Ganni. De er de laveste på listen og måske lige det laveste efter min smag – til gengæld så opvejes de af den fine sløjfe bagpå.

Kan du lide nogen af dem?

 

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: