Tænkt at dette sommeroutfit er fra sidste uge. Sikke en ændring i vejret, forhåbentlig kommer der lige lidt mere varme. Kan næste ikke overskue at det allerede skal være efterår.

Mit måske sidste sommeroutfit

Outfittet er mere eller mindre som jeg havde forestille mig, da jeg tidligere på året drømte om denne strik sweater fra Lovechild. Men som jeg også skrev i indlægget synes jeg den var noget dyr, så jeg strikkede min egen version.

Strik bluse

 

Min version er slet ikke så kraftig i garnet, me lidt mere en sommer t-shirt, men farverne er jeg blevet ret så inspireret af.

Strik t-shirt med silke nederdel - sommeroutfitKombination af Strik og silke

Bluse: Egostrik, nederdel: Lovechild, sko: Asumer, solbriller: Dior

Jeg er ret glad for sammensætningen med en strik t-shirt og en fjerlet silkenederdel. Jeg synes også farverne klæder hinanden.

Blusen er strikket med yndlingsgarnet fra Strikkesalonen. Udgangspunktet er Sweater no1, fra My Favorite Thing – Knitwear, som jeg har modificeret til ukendelighed. med Jeg har ikke brugt bluse så mange gange, da jeg jo lige skulle være færdig med den og jeg har fundet ud af, at jeg ikke er en hurtig strikker, men til gengæld meget tålmodig. Alle gode gange 3, før jeg var var tilfreds….

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: