Sommertrend – oversized kjoler

Der er en sommertrend som jeg ikke tror jeg kan undgå… Oversized kjoler – og gerne med blomster. Som jeg skrev om i indlægget “sommerferie i Jylland“, ja så er det der skal pakkes i kufferterne en anelse anderledes end hvis det havde været den planlagte charterferie. Men kjoler skal der til. Jeg er hoppet på denne sommertrend med oversized kjoler, og så endda en blomsteret én af slagsen.

 

Nu er det jo i Danmark og vejret er ikke helt som det skal være, men det er nu ingen hindring

Hvordan har jeg stylet dette års sommertrend – oversized kjoler

Kjolen i sig selv kan sagtens stå alene når det er virkelig varmt. Jeg brugte den én dag, hvor det ikke var så varmt og derfor tog jeg en vest på til

Kjole: Monik, sko: Other Stoies, Vest: Vest no 1 (Strikket efter mønster fra My favouritethings-knitwear,

Jeg er ret vild med de store ærmer, der understreges så fint når jeg har en vest på. Jeg har vist vesten før, eller det vil sige, det var version 1. Dette er version 2. Jeg opdagede at en maske løb under den ene arm, så den blev trævlet op og strikket igen.

Med lidt mere hjemmestrik

Jeg har faktisk også brugte kjolen sammen med endnu en vest jeg har strikket.

Vesten: Stockholm slipover fra Petitknit

Og det er en anden vest end den oprindelige. Jeg havde strikket en Vest no2, som er en oversized vest, men det passede mig slet ikke. Jeg har dog ikke fortrudt at jeg pillede den op og strikkede denne Stockholm slipover. Den er så fin.

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

4 Comments

 1. 13. juli 2020 / 15:40

  Ej hvor er din nye sommerkjole fin og smart at style med dine strikkede veste, så du både kan holde varmen på de kølige dage og sætte lidt forskellig kulør til.

  Kh
  Louise

  • Annette
   Forfatter
   19. juli 2020 / 11:59

   I disse dage er det desværre nødvendigt 🙂
   /Annette

 2. 13. juli 2020 / 17:37

  Supersmart med strikket vest over sommerkjolen, du er retstrik til at sætte outfit sammen. Tror jeg skal på udkig efter uldne veste, til mine luftige kjoler.

  God ferie fra Janet

  • Annette
   Forfatter
   19. juli 2020 / 11:59

   Tak Janet. Jeg kan anbefale dig selv at strikke én 🙂
   /Annette

error: Content is protected !!