Så kommer mit andet indlæg og hvad jeg ser som anden trend denne sommer – Feminine linjer. Det er jo en ret “nem” titel, da der er meget er hører ind under der. Jeg har vist ved flere lejligheder at jeg er vild med plisseringer, (Fx her fra i sommers), så dette er selvfølgelig noget jeg nok vil kigge mere efter i denne sæson, ellers blonder og i det hele taget lette materialer.

SS16 - Feminine linjer

Den første kjole er fra Burberry og er så indbegrebet af feminine linjer jeg kan komme på. Men prisen er også derefter. Dvs. det bliver udelukkende en kjole jeg vil søge “efterligninger” af, alle andre steder, jeg skal jo gerne have råd til den Birkin på et tidspunkt. Kjole nummer 2 er fra Zara. Kjolen er er lidt tungere i det, men fortsat feminin med alle de blonder. Et alternativ til en kjole, er denne fine skjorte fra Day, og for at holde min stil vil jeg sætte den sammen med en pencil skirt, som fx denne fra Nué Notes.

Jeg synes generelt er det er nogle andre brands end dem jeg normalt kigger efter, som har vagt min interesse denne sæson. Day er fx ikke et brand jeg normalt kigge på, men jeg har set nogle forskellige ting, som blandt andet den ovenstående skjorte jeg synes er flotte. Ganni som jeg normalt synes godt om, har til gengæld intet i denne sæson, men det er jo det der gør det hele lidt sjovere. I denne weekend skal jeg på en længe tiltrængt shoppetur, så bliver det spændende at se om der kommer noget med hjem af ovenstående, eller andet.

 

/Annette

 

Jeg har i øvrigt oprettet en facebookside, hvis der er nogen der vil følge med der

 

Følg min blog på Bloglovin

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: