På trods af at kulden ikke har forladt os, så er det nu ved at være tid til at se på forårs- og sommertrends. Efter at se diverse kollektioner synes jeg ikke der er mange entydige trends. Der er da lidt tenders som går på tværs. Jeg har fundet 2 trends som jeg finder interessante og som passer ind i min stil. (Hvilke jo faktisk er det vigtigste)

De 2 er: Nerd og Feminine linjer

Begge trends har egentlig har været fremme et par sæsoner i mere eller mindre udbredt grad. I dette indlæg vil jeg fokusere på Nerd trenden.

Sommertrends: Nerd

Hvad mener jeg så med “Nerd”. Det er en stil der er lige på grænsen til at være kikset, men på den gode måde. Gucci har især taget denne trend til sig i deres SS16 kollektion. Trenden går ud på at matche mønstre, materialer med sløjfer og pynt generelt.

Jeg er vild med sammensætningen af mønstre og farver, og tror at jeg vil fortolke trenden ved at sætte et farvestrålende bælte til en mønstret kjole, kombinere materialer mm. Jeg synes sagtens man kan tage lidt af trenden til sig uden at gå total over gevind. Her har jeg lavet et forslag til hvordan jeg kunne finde på at bruge trenden dette forår og sommer.

ss16 - Nerd kollektion2

Et godt bud kan være en mønstret kjole som denne fra Baum und Pferdgarten, med et klassisk Grønt og rødt Gucci bælte, og ikke mindst mine fine hvide ballerinaer fra Zara, som allerede står hjemme i skabet og venter på sommer.

At mikse materialer kunne være med udgangspunkt i en scuba nederdel som denne fra Asos, en strik bluse i en lidt stærk farve som denne fra Zara og så et par laksko i Mary Jane stil fra Other Stories.

 

/Annette

 

 

 

 

 

 

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: