Jeg synes jeg her i foråret har skrevet om lidt forskelligt på min ønskeliste, blandt om ankelstøvler og guldsko. Og hvordan er det så gået?

Jo, der er flyttet lidt hjem som venter på varmere dage.

TopShop Juno
Først guldskoene fra Topshop. Når alt kommer til alt, så er jeg jo ikke så høj, så jeg nyder at have hæle på, og disse er perfekte da hælen kun er ca. 6 cm

IMG_6292Jeg var en dag på en smut tur hos Gossip i København, da disse støvletter fra Atelier Mercadal var på udsalg med 70%. Jeg gik mig lige en tur og tænkte over det, da det måske er lidt mørkere end jeg havde regnet med. Da jeg fortsat tænkte på dem efter 4 timer så købte jeg dem med hjem, og er meget glade for mig køb.

 

Så ja jeg venter på foråret med glæde.

 

/Annette

Følg min blog på Bloglovin

 

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: