Jeg har fået katalog fra Stof og Stil. Det er jo nærmest som at få et modeblad ind ad døren. Jeg er begyndt at prioritere at sy lidt igen. Det er virkelig en god én måde at slappe af på. Derudover kan man jo få sit tøj helt som man vil.

Stof og stil har stoffer i ganske fornuftige priser. Desværre er der også meget polyester, men hvad man får hvad man betaler for. Jeg har her fremhævet nogle stoffer som jeg kunne finde på at købe i stedet for den “ægte vare”.

Blå blomster

Jeg er faldet pladask for dette blå vævet jacquard, som vil være så fint i en nederdel.

Hvis jeg syr en nededel i stoffet, så vil den nok komme til at minde om 2 der pt kan fås i butikkerne.

Den første med guld fra Lovechild 1979, og den anden mere blå i det, er fra Nué Notes. Det er nok ikke så mærkeligt at jeg er vild med stoffet fra Stof og Stil, da det i en anden nuance, men ellers. ligner en nederdel jeg allerede har hjemme i skabet.

Et andet stof jeg er faldet for er dette

I kataloget er stoffet brugt til en skjorte, der er sat sammen med et par flaskegrønne fløjls bukser. Virkelig en flot farve kombination. Jeg tror dog jeg vil bruge stoffet til en enkel kjole, der bæres af mønstret i stoffet. Sådan lidt som disse:

Den første kjole fra H&M er meget enkel i sit snit. Dvs. den kan varieres meget afhængigt af tilbehøret. Da det ternede stof nu er så flot til flaskegrøn, ville jeg nok anskaffe mig et par flaskegrønne strømpebukser. Den anden kjole fra Baum und Pferdgarten er lidt mere “fin” i det, men jeg tror virkelig at stoffet vil gøre sig godt i en model som denne. Stoffet er ikke så stift som den viste kjole, men tror jeg ikke vil gøre så meget.

Nu må jeg se om jeg kommer i gang, men det er nu hyggeligt at sidde og planlægge lidt her til efterårets indendørs aktiviteter.

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: