Så er der genbrug i moden igen – denne gang i form af store kraver. 

 

 

Strik og især strik vesten har denne sæson været populære og de får de lige lov til at blive lidt ekstra tid – denne gang ovenpå en skjorte med en stor krave. Som vises på billedet fra Adélie. Skjorte er fra Ganni og Bluse fra Nué Notes

 

 

Detaljer som flæser, sløjfer og nu altså kraver, er noget vi har set i modebilledet et par sæsoner, og jeg tror på at den store hvide krave kan bruges langt ind i den kommende sommertid og start efterår, hvorfor jeg har valgt at kigge lidt på udvalget i butikkerne. 

Et lille udvalg af skjorter med store kraver

Nr 1. er fra Ganni – Den hvide er udsolgt og vi du have fat i den blå så skal du skynde dig (I hvert fald på Gannis hjemmeside) Jeg synes nu også den er fin i blå. Især detaljen på kraven med de fine plisseringer er lige mig. Nr 2 er fra Skall Studio. Det er svært at se på billedet her, men der er sådan nogle fine detaljer med blondekant i cirkler. Den 3. og sidste fra Zara, der har et relativt stort udvalg, men kraver i alle størrelser. Jeg har fremhævet denne, da jeg godt kan lide det blå med det hvide. Det ser man måske ikke, hvor der skal en sweater eller vest over. 

Hvis man godt kan lide stilen, men ikke en hel skjorte kan man jo også købe en løs krave, som fx hos Plisse Copenhagen

Når kraven ikke er så stor

Jeg har ikke sådan fin skjorte med en stor krave, men jeg måske kan jeg klare mig med en mindre udgave.

Skjorte: Vintage Guy Laroché, Nederdel: Day et Mikkelsen, Vest: Egen strik af Vest No1

 

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: