Da jeg skrev mit indlæg om efterårets trends, kiggede jeg en del på ternet kjoler.

Jeg har fundet en del, og drømmer om hvordan den kan styles med støvler eller stiletter, en blazer eller sweater i det hele taget ændres uge for uge.

Ternet kjole nr. 1 er fra Second Female. Den lave talje er noget af det der gå igen i stort set alle de viste kjoler. Jeg er ved denne kjole vild med ternen. Kjole nr 2 er fra Mos Mosh. Et brand som jeg virkelig synes har udviklet sig de seneste år, og som jeg, ligesom i foråret, er vild med det der kan fås i butikkerne. Den 3. kjole er fra Levete Room. Det fremgår måske ikke så tydeligt, men der er den fineste detalje på manchetterne. Den 4. og sidste kjole er fra Y.A.S. Den er nok lige det lysteste i stoffet men jeg er vild med sløjfen og detaljen over brystet.

Stylingen

De ternet kjoler, er jo perfekte som de er, men så kan den altså også styles på ganske mange måder. Hvis jeg havde én af de ovenstående kjoler, ville den ene dag bruge den  med en blå sweater over. Alle 4 kjoler vil stå fint til lyseblå.

Den lyseblå sweater er fra Custommade. Èn anden dag vil jeg tage en vamset cardigan over, fx denne fra Aiayu, eller måske min egen ballonjakke. Sidst men ikke mindst kunne en lækkert vest også være en fantastisk mulighed. Denne er fra Stine Goya. Man kunne jo også bare have kjolen på som den er og så tage et par lange støvler på. Der er virkelig mange cowboy støvler for tiden.  Men jeg har været der vil hellere nøjes med et par grønne ruskind, som fx disse fra Notabene.

Hvis ikke man er til kjoler, så findes disse 4 tern faktisk også i skjorter.

Hvis jeg skal købe en kjole i dette efterår, så tror jeg at jeg vil gå efter en ternet kjole.

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: