Til guldbryllup i Toscana

Sommerferien kommer i år til at gå til Toscana, hvor familien skal fejre mine forældres guldbryllup.

Grundet børnene bliver “middagen” holdt om dagen og om aftenen står Manden og jeg for lidt ost og pølse ved ferielejlighederne så ungerne kan komme i seng i sådan nogenlunde tid.

Men der til frokosten vil jeg gerne have noget pænt på, men på den anden side er det om dagen og måske varmt. Jeg er derfor gået i gang med at lede lidt rundt omkring.

Jeg vil allerhelst finde en kjole, da jeg synes det er festligst og så er det dejligt behageligt i varmen. (Nej, hvor jeg savner Rützou det ville have været en sikker vinder)

Collage kjole til Guldbryllup

1. Grå jersey kjole fra Part Two. Én meget enkel kjole, som har den fordel at den kan dresses up med de rette smykker og sko. Derudover kan den bruges på kontoret, hvilke jo bestemt er en stor bonus. 2. Marine blå kjole fra Ganni med flæse. Jeg viser lige kjole med model, for så kan man bedre se detaljen med flæsen, som jeg virkelig godt kan lide. På billedet ser den lidt kort ud, men jeg har jo ikke ligefrem en models højde, så den passer nok meget fint. Desværre er den i polyester, og det ved jeg ikke lige hvordan jeg vil have det med i varmen. 3. Mintgrøn kjole fra Cos Stores. Ja, denne kjole emmer da af sommer. Jeg er vild med halsen, og farven, når jeg forhåbentlig får lidt farve. 4. Pink kjole fra & other stories. Så fin farve, og igen en enkelt kjole der kan dresses up. 5. Kimino kjole fra Inwear. Ja, det er nok så meget kimino trenden jeg kommer, så fin en løs kjole med lækre detaljer. Desværre igen polyester, og da jeg jo bestemt satser på 35 grader, så bliver den måske lige vel varm nok.

 

Bonus kjole. Da Manden og jeg var på date på Llama, gik vi forbi Valentino i Illums, hvor jeg så denne kjole.

Valentino kjole

Den er så smuk (synes jeg) men jeg kunne ikke drømme om at betale det den koster, men jeg viser den nu lige her alligevel, da jeg synes det er så SMUK.

 

/Annette

Følg min blog på Bloglovin

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share: