Tilbage til Toscana

Tilbage til Toscana – Når jeg tænker tilbage på sommerferien i Toscana, står dette outfit højt på min hukommelse. Det hænger nok sammen med at det var en dejlig tur til Lucigiano. Jeg kan nærmest høre svalerne kvidre i de smalle gader og mærker varmen i mine kinder.

Dior solbriller Dior sunglasses Sommerkjole

Kjole: Ukendt da gave fra familien i Colombia (Denne ligner den lidt), Sandaler: Marc by Marc Jacobs, Solbriller: Dior

 

Denne kjole, som jeg faktisk holder meget af, er en rigtig sommerkjole – jeg mindes ikke jeg nogensinde har brugt kjole i Danmark, det har ikke været varmt nok. Derfor er det altid en fornøjelse at pakke den i kufferten, når sommerferien melder sig. Næste sommer når den pakkes ned, kan jeg heldigvis drømme mig tilbage til Toscana.

 

/Annette

 

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook