Tøj og Corona – det hænger ikke rigtigt sammen. Det sidste der nok tænkes på hos de fleste i denne Corona tid, er tøj. Men alligevel vil jeg skrive et indlæg om tøj lige her i en Corona tid. For jeg har fundet ud af det rent faktisk er ret vigtigt for mig.
Kors jeg savner min hverdag – det med at klæde sig pænt på og se andre mennesker gøre det samme. Som fx nogle af mine seneste outfits.
I de første par uger, fokuserede jeg meget på at klæde mig på som en almindelig dag – ok jeg sad ikke i pencil skirts, men skjorten var på. Jeg gjorde meget for at holde normalen oppe, trods den mærkelige situation.
Men det er jo ikke normalt – det er ikke normalt at agere skolelærere, pædagog og ikke mindst fuldtidsansat på én og samme tid. Det har været nogle benhårde uger, så påsken var virkelig velkommen. Efter påskeferien har det været sværere at komme ud af hyggetøjet – normalen var jo pludselig det at være hjemme.

Jeg har kunne mærke, at en uge i hyggetøj, nu skal være slut. Jeg orker ikke at se mig selv i træt i behageligt tøj, og jeg tror at hyggetøj har mistet sin hygge i hvert fald for mit vedkommende.

Nu skal vi se fremad

I fredags startede mine drenge i hhv skole og børnehave. Det bevirker at jeg i de næste 14 dages tid, vil kunne fokusere på at være fuldtidsansat, selvom det fortsat vil foregå hjemmefra.

Jeg vil igen få et overskud, som gør at jeg vil tage en pæn skjorte på om morgen. Jeg kan mærke at jeg ser frem til det.

Jeg kan virkelig mærke, hvad tøj gør for mig. Det højner mit humør og giver mig det oveskud, der skal til i disse Corona dage. Rent faktisk skal der for mit vedkommende ikke så meget til.

Her har jeg fx. en blå skjorte (Det kunne fx være sådan én her), her på hjemmekontoret, og et almindelige bukser (Ok, normalt bruger jeg sjældent bukser, men det er ok). Det har højnet mit humør..

Jeg savner som alle andre at komme ud og spekulerer på hvordan jeg igen kan komme til fx at besøge en ny tøj butik.

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: