Dette indlæg havde jeg planlagt skulle handle om den tøjkrise jeg havde, da vi skulle på (vores første) skiferie. Men nu er der ikke længere kun tøjkrise, nu er der krise sådan samlet set.

Jeg tror ikke der er nogen, der kan have forestillet sig sådan en situation. Det er jo nærmeste som en dårlig Sci_fi film.

Herhjemme tager vi det meget seriøst. Vi er alle 4 hjemme. Vi har lagt et “skoleskema” så R kan få sin undervisning, G kan blive udfordret som det børnehavebarn han er, og ikke mindst at Manden og jeg kan få arbejdet. Vi har opgraderet vores Måltidskasse fra Aarstiderne, så vi ikke skal i supermarkeder. Vi går hver dag en tur i den friske luft, men holder os langt væk fra andre folk.

Jeg tænker ikke specielt meget på tøj i denne tid. Så derfor dette lidt anderledes indlæg fra mig….

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: