Tøjkrise og krise generelt

Dette indlæg havde jeg planlagt skulle handle om den tøjkrise jeg havde, da vi skulle på (vores første) skiferie. Men nu er der ikke længere kun tøjkrise, nu er der krise sådan samlet set.

Jeg tror ikke der er nogen, der kan have forestillet sig sådan en situation. Det er jo nærmeste som en dårlig Sci_fi film.

Herhjemme tager vi det meget seriøst. Vi er alle 4 hjemme. Vi har lagt et “skoleskema” så R kan få sin undervisning, G kan blive udfordret som det børnehavebarn han er, og ikke mindst at Manden og jeg kan få arbejdet. Vi har opgraderet vores Måltidskasse fra Aarstiderne, så vi ikke skal i supermarkeder. Vi går hver dag en tur i den friske luft, men holder os langt væk fra andre folk.

Jeg tænker ikke specielt meget på tøj i denne tid. Så derfor dette lidt anderledes indlæg fra mig….

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

4 Comments

 1. 17. marts 2020 / 20:18

  Hej Annette

  Ja, tøjkriserne falmer lidt i disse dage, men godt at høre at I passer på jer selv i disse Corona tider

  Kh
  Louise

  • Annette
   Forfatter
   22. marts 2020 / 15:48

   Jeg så forleden én på Instragram havde oploade nogle outfits billeder, men teksten – jeg planlægger det ultimative outfit når jeg skal vende tilbage til normalen 🙂
   /Annette

 2. 17. marts 2020 / 20:27

  Nej – det er syret og helt uvirkeligt, det der sker lige nu. Vi går en hård tid i møde, og igen når krisen vender og vi skal til hægterne igen. Erhvervslivet er presset helt i knæ, de små selvstændige styrtbløder. Vi bor også i Sverige og i Frankrig, men er nu “strandet“ i Danmark. Hvornår mon vi atter kan rejse og bevæge os frit og ubekymret rundt.
  Pas på dig selv og andre.

  Kh fra Janet

  • Annette
   Forfatter
   22. marts 2020 / 15:47

   Håber du og manden er kommet godt igennem den første uge – gad vide hvor mange flere der kommer af disse.
   /Annette