Efterårs trends aw15 – 70’erne

Det er nu vi skal se på efterårets trends – som er 70’erne.

Så er det efterår, og jeg er i gang med at ligge sommertøjet tilbage i skabet og hive vintertøjet frem.

Det er en fantastisk årstid vi går i møde rent tøjmæssigt. I min optik er der så mange flere muligheder i efterårs- og vintertøjet end der er i sommertøjet.

Ny sæson byder nye trends, og her en lille oversigt over hvilke trends jeg vil gå efter blandt de mange dette efterår. Igen har jeg læst diverse modeblade og internet sider for at finde min fortolkning af de forskellige trends.

Eterårs trends – 70’erne.

Trenden 70’erne er tæt på hvad vi så i sommeren. Jeg er fortsat ikke helt vild med denne stil, men min fortolkning af efterårstrenden vil fokuseres på én ting jeg godt kan lide – høje lidt vidde støvler og blokhæl, som for mig oser af 70’erne. Der er ikke så mange på markedet endnu, så jeg viser nogle pragt eksemplarer, som nok ikke er dem der ender hjemme i mit skab.

Støvler aw15

1. Sorte Chloé støvler set hos Kassandra, 2. Grå ruskind fra Lanvin set hos Net-a-porter, 3. Cognacs farvet fra BCBGMAXAZRIA set hos Nordstrom

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook