Udsalg ss 18

Udsalg er lig planlægning. Udsalg ss18 er ingen undtagelse

Når udsalgene starter plejer jeg at lave mig et overblik over det jeg har kigget på i løbet af sæson og hvad jeg mangler i skabet.

Jeg er i denne sæson bagud. Jeg er slet ikke klar til udsalg, for jeg har ikke overblikket. Det er jo heldigvis ikke fordi vi ikke har det gode vejr, men jeg ved ikke hvad der er med mig og sommertøj.

Når det er varmt synes jeg ikke der er noget der slår tøj i silke. Derfor er denne lyseblå nederdel fra Nué Notes højt på min liste over hvad jeg vil kigge efter på udsalget.

Jeg vil sætte nederdelen sammen med den stribede bluse fra Baum und Pferdgarten. Jeg har samme model i en anden farve og er virkelig glad for den, så i denne farvekombination vil det være en vinder i mit klædeskab.

Den røde nederdel fra Designers Remix. Jeg har samme model i en grå version og jeg er så glad for den. Derfor tænker jeg at en lidt mere sommerlig udgave lige vil være mig.

Sweateren fra Designers Remix har jeg set på, men hele tiden vidst at hvis den skulle hjem til mig, så blev det til udsalget. Jeg er vild med retro looket, og ikke mindst de fine puf ærmer.

Er du klar til udsalget?

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

4 Comments

 1. 14. juni 2018 / 19:08

  Jeg kigger rigtig meget på Booztlet som har udsalg året rundt, men jeg har lige klikket lidt hjem fra Envii’s udsalg.
  Jeg glæder mig til at se hvad du får klikket hjem 😉

  • Annette
   Forfatter
   14. juni 2018 / 19:12

   Jeg synes efterhånden man flere steder kan få “rabat” hele året rundt med diverse koder.

   • 14. juni 2018 / 19:26

    Det er rigtigt men de der koder der kun giver 10-20% er altså pænt kedelige i min bog 😉 jeg vil have rigtig udsalg med minus 50-80% 😀

    • Annette
     Forfatter
     16. juni 2018 / 12:32

     🙂