Nu er jeg så småt ved at være færdig med at købe årets julegaver. Erfaringerne viser jo at de allerførste udsalgsmails kommer allerede den 25. december, så jeg kan jo allerede nu godt begynde at forberede mig. Jeg har fundet lidt forskelligt, og i meget forskellige prisklasser.

Udsalgs aw15

1. Sweater/Skjorte fra Custommade. Jeg er pt. vild med grå sweatre og blå skjorter, så denne kombinationer er i mine øjne pt fantastisk. 2. Bukser fra Envii. 3. Marine uldfrakke fra Carven. 4. Fin skjorte fra Hoss Intropia

Derudover tager jeg nok en tur i Magasin’s undertøjs afdeling samt jagter et par silke undertrøjer fx dem fra Saint Tropez.

Er der andre end mig der har planlagt hvad de skal kigge efter på udsalget?

/Annette

Følg min blog på Bloglovin

 

 

 

 

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: