Så er jeg tilbage med en omgang “Ugen der gik”. Jeg er så småt begyndt at komme ud af mit vinterhi, og er begyndt at glæde mig til haven, foråret osv. I byen er isbutikken også åbnet og der er kommet lidt liv i gågaden og ved havnen.

Ugen startede vel mere eller mindre i forrige søndags hvor jeg rent faktisk var ude og rive nogle blade sammen. Det er egentlig fantastisk for Trolden legede bare rundt om mig og med mig, så det var faktisk meget hyggeligt. Vi plantede også 2 hyacinter, som jeg havde haft stående i køkken vinduet. Jeg ved ikke om man kan sådan noget, men jeg prøver. Bare for at illustrere min mangel på grønne fingre, så spurgte jeg min mor til råds om jeg kunne plante hyacinterne ud, hvorefter hun svarer “husk det skal være dem med løg på”… Selv den havde jeg luret.

Ellers har jeg været 2 dage i Århus. Det meste af min afdeling sidder i Århus, så en gang i mellem skal jeg over bæltet. Det er nu første gang jeg har taget en overnatning, hvilke faktisk var rart. For det første fordi jeg fik mere tid sammen med mine kolleager, men det var nu også rart med lidt tid for mig selv. Jeg boede på et relativt nyt Comwell. Indrettet med Hay møbler og interior, super lækkert. Det lå måske ikke så centralt, men det lå lige ved Bruuns galleri, et hvad jeg synes at være et ok men lille center. Der var lidt take-away steder så jeg kunne købe mig lidt mad. Der var også lidt andre butikker så jeg fik min lyst lidt styret. Det eneste jeg købte var nu noget til ungerne.. Sådan en “do-it-yourself” bageform.

IMG_5048

Ellers er ugen gået med det sædvanlige, et stk syg Fidus. Det er nærmest reglen en undtagelsen. Fredag aften var jeg så på min vanlige uge-indkøbstur i Føtex. Jeps, super spændende aktivitet til en fredag aften. Ikke at jeg havde brugt tiden på at sippe drinks på en fancy bar, men det er bare lidt kedeligt at bruge sin fredag aften på dette, men så er det overstået. Nå, det sjove denne gang var, at jeg er næsten færdig, da jeg mer eller mindre er ene kunde på denne tid, lader jeg min indkøbsvogn stå sådan lidt der hvor det nu passer i stedet for at skulle skubbe den rundt mellem trænge gange. Nå, men jeg har ledt efter nogle gule servietter og da jeg kommer tilbage er min indkøbsvogn væk. Jeg leder der hvor jeg nu kan have stillet den, men væk er den. Så ser jeg en ung mand gå med den (kan genkende mine indkøbsposer) og siger det er vist min indkøbsvogn. Jeg ser “Ny i job” skiltet og han svarer pænt, at han havde fået besked på at tømme en vogn der stod der omtrent hvor min vogn stod. Der stod rigtigt nok også en vogn fyldt med pap. Wow, han undskyldte mange gange og var lidt flov. Jeg grinte nu bare, heldigvis var det jo ikke alverdens han havde nået at sætte på plads.

Resten af weekenden har været meget hjemlig. Lørdag var Manden og Trolden til fodbold, og vi havde en legeaftale med hendes her dejlige datter, men desværre blev hun syg, så vi hyggede os blot hjemme. Så jeg afprøvede den nye bageform og bagte en snemand aka en gulerodskage)

20150321_130634

Søndag mens Manden og Trolden bagte jeg så pizza snegle. En udemærket opskrift fra Føtex. Jeg bruger altså ikke økologisk fær som der står og hvis jeg ikke lige har mere fuldkornsmel putter jeg lidt mere havregryn i. Jeg blander altså også lidt ketchup i tomatpuren, for ellers synes jeg der er lige lidt nok.

IMG_5053

/Annette

Følg min blog på Bloglovin

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: