Årets første sommer er vel godt hvad vi kan kalde den uge som netop er overstået, sikke et vejr vi havde. Jeg kan bare mærke hvad sådan et vejr gør for mig, overskuddet, humøret og det hele. Jeg håber at dette var årets første sommer og ikke sommeren, som nogle nævnte i nyhederne.

Når ugen er sådan, er det bare lidt nemmere at ungerne kan lege ude på gade, når vi kommer hjem fra vuggestue/børnehave, med nabo drengene. (Vi bor på en lukket vej) Vi fik derfor også prioriteret i denne weekend, at gøre deres legestativ færdigt.

IMG_0582

Bemærk venligst også de fine “fugle spir” vi har sat på, og bemærk at fordi børnene kan nå dem tættest på båden er der ingen der. Gæt selv hvor vi nu har en due siddende…

Jeg har også været en tur i planteland. Et sted jeg troede jeg aldrig ville sætte mine ben. Men efter at Føtex udleverer sådan nogle små potter med frø, synes jeg faktisk det er lidt sjov og hyggeligt.

IMG_0605

Min uvidenhed om haven viste sig, så fra sin største side, da jeg havde købt 3 krukker men 2 poser jord. Jeg tror ikke en gang jeg brugte ½ pose. Men mon ikke sådan noget kan gemmes til næste år.

Selvom jeg elsker mine børn over alt på jorden, så kan sådan en lille mini ferie godt trække tænder ud, hvis ikke vi har nogle planer, så det gælder om at finde på noget. Heldigvis havde byens 2 brandstationer åbent hus. Vi tog kun den ene, men sikke et hit. Vi var afsted for 2 år siden på Christianshavn, der kunne man godt se at det var en noget større brandstation end denne i Dragør, men drengene synes det var et hit uanset hvor stor en ild brandmændene præsenterede for os.

Brandstation 2 - Vejen til Birkin Brandstation - Ugen der gik #10

Nå, jeg vil kaste mig lidt op sofaen, inden endnu en uge går i gang.

/Annette

 

 

Følg min blog på Bloglovin

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: