Nu har jeg et par uger i træk for lavet “ugen der gik” hvilke er meget hyggeligt, det er en dejlig måde lige at tænke lidt oven der er gået og ikke mindst på hvor meget og lidt man får nået i løbet af sådan en uge.

Den uge der netop er gået, startede dumt med Gabriel der var syg 2 dage. Heldigvis trådte mormor og morfar til, men alligevel. Det endte med at han fik konstateret halsbetændelse som åbentbart er meget smitsomt så nu er vi alle 4 på pencilen. I fredags måtte jeg så ligge mig, og lørdagen var desværre plaget heraf, men jeg synes jeg i dag søndag har det bedre og klar til endnu én uge.

Jeg synes dog udover sygdom, at jeg har været “uheldig”. Jeg havde fundet ud af med mig selv, at jeg ikke kunne leve uden et par lysegrå pumps. Jeg har faktisk et par, men efter Gabriels ankomst er mine fødder bare ikke hvad det har været og er blevet et nummer mindre (det har jo i hvert fald ikke noget med min alder at gøre) Så jeg fandt dette pragteksemplar fra Pura Lopez.

Pura Lopez grey pumpsNormalt når jeg kaster mig ud i at købe sko på nettet, så gør jeg det på en hjemmeside med nemme retur muligheder, men jeg prøvede denne gang at købe på Pura Lopez’s hjemmeside direkte – Jeg har jo allerede 2-3 par fra det mærke som alle er str. 37, så ingen problemer… Uhm.. de fine sko jeg nu skal sende retur, har godt nok stående str. 37 i sålen, men jeg tror bestemt at de er en str 39. Så øv øv de skal retur.

I dag søndag holdte vi en lille “happening” da vi endelig er 100% færdig med ungernes legeplads. Da vi flyttede ind i huset for lidt over 2 år siden, stod der et fint piratskib i sandkassen, det var noget faldefærdigt. Manden og talte længde om hvorvidt vi skulle rive det ned og bygge et større gyngestativ eller hvad. Men hver gang faldt det på at vi synes det passede så fint til huset maritime look, så vi valgt at få det fixet i stedet. Vi fik en tømre til at skifte nogle brædder ud mm, og så en omgang maling. Så derefter manglede så blot et nyt flag. Og jeg har godt nok brugt mange aftner med at browse efter sørøver flag men uden held. I sidste weekend, da jeg var planteskole stod der på deres legeplads, vores piratskib, det var faktisk en udstilling og der stod hvor man kunne købe skibet. Legehytten.dk – så dem skrev jeg til og i dag fik jeg så sat et fint nyt flag på skibet og vi inviterede gæster til citronmåne og ungerne hyggede sig.

Ugen der gik - Legehytten - sørøverskib

Ugen der gik - Legehytten - Rotterdam

En virkelig hyggelig måde at slutte ugen på, og så i øvrigt alle 3 måltider spist i haven.

 

/Annette

 

Følg min blog på Bloglovin

 

 

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: