Sikke en dejlig kort uge, lige hvad jeg trængte til.

Forrige uge var lidt stressende da jeg skulle en tur til Norge med mit nye arbejde. Ikke at det ikke var lækkert med en nat på hotel, men de 2 dage pakket med møder og så alle på norsk. Så jeg var godt ør i hovedet da jeg kom hjem. Og så med en lille forkølelse med i kufferten.

Denne lille ferie har godt nok været aktiv. Onsdag aften havde en aftale med brunch-klikken, som jeg kalder dem. Vi er 5 piger/damer som fortsat ses fra vores gymnasie tid, det er altså 23 år siden. Super hyggeligt.

Kr. Himmelfart dag kørte Manden og jeg ungerne ud til mine forældre om eftermiddagen, hvor de skulle overnatte en enkelt nat. Resten af torsdag blev brugt til lidt havearbejde og middagen var take-away foran TV’et. Nogle gange er det også meget hyggeligt.

Vores have - Tulipaner Vores have - Blommetræ

Mine tulipaner er endelig kommet frem og sådan ser blommetræet ud i disse dag.

Da Manden og jeg begge havde fri om fredagen kunne vi få ordnet lidt praktiske ting såsom tage i IKEA, hvilke jeg ikke byder mine børn. Da vi flyttede ind i huset for 2 år siden, tror jeg ubevidst at vi indrettede entreen efter at vi havde en barnevogn stående der altid. Nu er barnevognen heldigvis kommet væk, men til gengæld er antallet af sko vokset. Vi endte med at købe en bænk, med plads til 10 par sko, og så kan vi bruge pladsen enten til at sidde på eller jeg kan stille min taske der.

Vores entre førVore entre efter

Det var dejligt at hente ungerne igen fredag aften. Selvom jeg elsker dem over alt på jorden, er det nu rart en gang imellem at få dem passet.

Lørdagen stod på familie fødselsdag og i dag søndag har Ruben været til spansk. Det lyder så voldsomt at én dreng på 5 år går til spansk, men det er super vigtigt at han også lærer at lege på spansk, når han nu er 2-sproget, og det er hvad de gør der. Efter sommerferien starter lillebror også, så det bliver spædende.

Nu vil jeg logge af og gøre klar til endnu én uge.

/Annette

Følg min blog på Bloglovin

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: