Der er en del buzzword i modebranchen: Vintage, bæredygtigehed, minimalisme og Capsule garderobe blot at nævne nogle af dem. Men er det egentlig vintage når tøjet egentlig har hængt i dit eget klædeskab i mange år

Der er virkelig meget i medier om at minimere sine ting og især sit klædeskab. Mange argumenterer for, at man kun skal have det i klædeskabet som man bruger.

Tøj jeg ikke kan passe længere, ryger ud. Men hvorfor skal det tøj jeg ikke bruger, men måske vil bruge, ud? Hvorfor må det ikke hænge der? Det skader jo ikke nogen.

Jeg har tøj i mit klædeskab, tøj jeg ikke gået med de seneste år. Jeg husker tøj, jeg ville ønske jeg havde beholdt. Fx har jeg haft en del dejlige strikkede veste, fra den gang de var moderne i starten af 00’erne. Men de er blevet smidt ud (Givet til genbrug)

Måske vil du også synes om: Dagens outfit med vintage

Denne trenchcoat har jeg fået af min mor. Den har hængt i mit klædeskabe i mange mage år uden at være blevet brugt. Nu har jeg hevet den frem og er så glad for den. Den er fra 80’erne og det kan da ses på snittet, men det gør mig intet – næsten tværtimod.

Trenchcoat: Burberry (Kan fås ny her), Sko: Steve Madden, Solbriller: Ray Ban, Taske: Botkier

Men kan den gå under definitionen af vintage?

Når den nu har hængt hjemme i mit skab, er det så vintage eller bare gammelt ragelse? Ok, den holder sig pænt så den er ikke ragelse. Men tænk hvis jeg havde smidt den ud i mit iver efter at rydde op. Wow, jeg ville have ærgret mig i dag. Jeg synes ikke man skal rydde op i sit kædeskab for ernhverv pris. Jeg har tøj, som jeg godt kan passe, men jeg ved inderst inde aldrig kommer i brug igen. Det ryger selvfølgelig ud. Men tøj, jeg kan lide og kan lide længe måske uden at bruge det – det blive altså lidt endnu.

Hvad er der i dit klædeskab, kun det du går med?

/Annette

Billederne

Billederne er blevet taget en dag hvor vi tog til Fredensborg for at gå en tur i parken. Det var sådan en smuk park og jeg tror vi så en meget lille andel af den.

 

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: